Je passie

De kick en energieboost die je als artiest krijgt op het podium staat en hetgeen doet wat je het liefste in het leven doet is een geweldig gevoel. Maar een artiest die in de schijnwerpers staat en/of een succesvolle nieuwkomer, krijgt naast de kik en energie, ook te maken met vele emoties. Er komt heel wat bij kijken en er komt heel wat op je af. Ik herinner mij de tijd dat ik als zangeres vaak van huis was. Door het gehaaste leven had ik weinig tijd voor mijn privé leven en  ik vroeg me vaak af waar het naar toe ging. Mijn liefde voor het podium is nooit weggegaan, ook al ben ik nu niet meer vaak op het podium te vinden. De kennis die ik op heb gedaan door de jaren heen, gebruik ik nu om andere artiesten te helpen en te coachen als Empowerment & Transformatie coach voor artiesten.

The show must go on

Als artiest wil je één ding en dat is je artistiek kunnen uiten aan iedereen die het horen of zien wil en dit brengt zelfvoldoening. Door drukke agenda’s, van hot naar her reizen en onder hoge druk presteren op podium, toneel of tijdens tv opnames, is er vaak geen of weinig ruimte om met eigen gevoelens en persoonlijke ontwikkeling om te gaan. Dit veroorzaakt problemen op het moment dat men de eigen emoties weer wil toelaten.  Waardoor het functioneren privé of tijdens het werk, problemen kan veroorzaken.

 

Getting your act together!

Door middel van coaching sessies maak ik je weer bewust van je eigen kracht, kwaliteiten en mogelijkheden, om zodoende balans te vinden in jezelf, je privé leven en je carrière. Je wordt bewogen om nieuwe manieren en mogelijkheden te ontdekken. En er wordt een weg en sfeer gecreëerd, waarin je balans zal vinden, waarin je zal groeien en je talenten en vaardigheden ingezet worden om je doel te bereiken.

 

Wat kan je verwachten:

 • balans vinden in je privé leven en je carriere
 • verwijder blokkades en overwin obstakels
 • het duidelijk krijgen “wie je bent” en “wat je wilt”
 • focus, vertrouwen, moed, motivatie, inspiratie, empowerment, healing
 • bereik een hoger niveau van succes op jouw voorwaarden
 • beheer je tijd en prioriteiten efficiënter
 • het wijzigen van overtuigingen die je  kunnen hinderen
 • het identificeren en prioriteren van je  acties die nodig zijn om te slagen
 • Bouw aan je persoonlijke en geestelijke wellness- en professionele doelen, en zet ze om in een realiteit.

 

WIL JE EEN COACHINGSESSIE BOEKEN OF HIER MEER OVER WETEN?

VUL DAN HET CONTACT FORMULIER IN

Uw naam *

Uw email *

Onderwerp

Uw bericht

2 commentaren

 1. 22/07/2017    

  Your place is valueble for me. Thanks!…

 2. 29/04/2017    

  Hi,I check your blogs named “Personal Coaching voor Artiesten” daily.Your writing style is awesome, keep doing what you’re doing! And you can look our website about Ahly.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 

 

design 

* = verplicht veld

Your Daily Quote

All our dreams can come true, if we have the courage to pursue them. - Walt Disney
Tweet!