Je kunt je droom leven!

 

Dit motivatie filmpje van Mateusz M bruist van energie, moed en kracht. Het raakt je binnen een paar seconden tot de bot. Ik wil het graag met jullie delen en hoop dat het je een kickstart geeft voor dit nieuwe jaar!

httpv://youtu.be/g-jwWYX7Jlo

Hieronder vindt je een gedeelte van de tekst:

Ik weet niet wat de droom is die je hebt. Het maakt me niet uit hoe teleurstellend het is geweest terwijl je naar die droom toe werkte, maar die droom die je vasthoudt in je gedachte, die droom is mogelijk!

Het is moeilijk om je leven te veranderen. In het proces van het werken aan je dromen, ga je veel teleurstellingen tegenkomen. Er zullen momenten zijn waar je aan jezelf begint te twijfelen, waarin je zult zeggen ‘God, waarom, waarom overkomt mij dit!Voor de mensen onder jullie die ervaringen hebben gehad met ontberingen,geef je droom niet op.

De moeilijke tijden zullen komen, maar ze komen niet om te blijven, ze komen om weer te passeren. Grootheid, is niet dit prachtige, esoterische, denkbeeldige,god-achtige eigenschap die alleen de speciale mensen onder ons zullen ooit zullen proeven. Het is iets wat werkelijk bestaat, in ons allemaal.

Het is heel erg belangrijk voor jou om te geloven dat jij diegene bent. De meeste mensen stichten een gezin, verdienen hun brood en overlijden dan. Ze stoppen met groeien, ze stoppen met het werken aan zichzelf, ze stoppen met rekken, ze stoppen met het zichzelf drijven tot het uiterste. Dan zijn er ook mensen die het leuk vinden om te klagen maar tegelijkertijd niks doen aan hun situatie.

En de meeste mensen werken niet aan hun dromen, waarom? Ten eerste vanwege angst, de angst om te falen, ‘wat als dingen niet lukken?’ En de angst van het succes, ‘wat als het hun wel lukt en ik het niet aankan?’ Dat zijn geen mensen die risico’s nemen.

Je hebt zoveel tijd besteed met andere mensen, je hebt zoveel tijd besteed om ervoor te zorgen dat mensen je aardig vonden, je kent andere mensen beter dan jezelf, Je hebt zo veel tijd aan ze besteed, dat je niet meer weet wie je zelf bent.

Ik daag je uit om tijd te besteden aan jezelf. Het is nodig om negatieve dingen of mensen uit je leven te houden, als je naar je droom toe wil werken

Maar leven heeft een speciale betekenis voor hen die naar hun dromen toe rennen. Als je de ‘juiste persoon’ wordt, dan ga je je afscheiden, je begint een zekere uniciteit te krijgen, zo lang je andere mensen blijft volgen, zo lang als je een ‘copy-cat’ blijft, zul je nooit de beste ‘copy-cat’ van de wereld zijn, maar dan zul je de beste zijn die je kunt zijn,

Ik daag je uit om je waarde te bepalen. Dat niemand misschien zal zien, dat niemand zich mischien bij je zal voegen, dat niemand die visie heeft…het is belangrijk om dat te weten. Dat je een ongewone soort bent. De mensen die hun dromen aan het leven zijn, zijn de mensen die weten dat als het moet gebeuren, zij zelf degenen zijn die het moeten doen. Als je succesvoller wil zijn, als je dingen wil doen die je nog nooit eerder hebt gedaan, dan vraag ik jou, om in jezelf te investeren!

Een mening van een ander over jou, hoeft niet jouw realiteit te worden. Dat je door het leven moet als slachtoffer zijnde. En ook al ga je teleurstelling onder ogen zien, je moet weten… dat je het kunt doen.         Ook al ziet niemand het voor mij, ik moet het voor mezelf zien. Dit is waar ik in geloof en waar ik bereid  ben voor te sterven. Punt.

Het maakt niet uit hoe slecht het is of hoe slecht het wordt, ik ga het redden! Ik wil een idee vertegenwoordigen, ik wil mogelijkheden vertegenwoordigen. sommigen van jullie willen naar het volgende niveau. ‘Ik wil een raad, ik wil ingenieur worden, ik wil dokter worden.’ Luister naar wat ik zeg:

Je kunt niet naar dat niveau. Je kunt niet naar dat hoge economische niveau, totdat je begint te investeren in je geest. Je leest geen boeken?

Ik daag je uit om naar de conferentie te gaan.

Ik daag je uit om tijd te investeren!

Ik daag je uit om alleen te zijn!

Ik daag je uit om een uur te besteden om jezelf te leren kennen.

Wanneer je degene wordt die je bent,

 

Ik wil dat je investeerd in je geest.

Als je nog steeds aan het praten bent over je droom.

Als je nog steeds aan het praten bent over je doelen.

En je nog steeds niks gedaan hebt

 

NEEM GEWOON DIE EERSTE STAP!

 

Je kunt je ouders trots maken,

je kunt je school trots maken,

je kunt miljoenen mensen raken en de wereld zal nooit meer hetzelfde zijn,

omdat jij deze weg op kwam.

 

Laat niemand je droom ontnemen!

Nadat we geconfronteerd worden met een afwijzing en een ‘NEE’ of wanneer we een afspraak hebben en niemand komt, of iemand zei dat je op degene kon rekenen, en het blijkt niet zo te zijn.

Want als we teleurgesteld blijven, zorgt dat voor terughoudendheid, een neerwaarts spiraal en een negatieve uitstraling. Niemand zal dan in je (kunnen) geloven, je hebt weer verloren, en weer, en weer!

De lichten gaan uit maar blijf kijken naar je droom, je blijft het elke dag herzien en je zegt tegen jezelf:

HET IS NIET VOORBIJ, TOTDAT IK WIN!

 

Je kunt je droom leven!

Bron: Mateusz M, youtube

 

About The Author

Brigida is een Personal Artists Coach. Met o.a. Transformatie en Breakthrough sessies, helpt ze artiesten hun uniekheid te vinden, balans te creëren en blokkades weg te werken, om vol overgave hun doel en passie in het leven te ontdekken en te bereiken!

Brigida studeerde af als Bachelor of Laws, NLP Master Practitoner, NLP Master Coach, Law of Attraction Practitioner, IEMT / MOM / TimeLine & Hypnose Therapeut.

Brigida – who has written posts on .


1 commentaar

  1. 22/07/2017    

    I have been examinating out many of your posts and it’s nice stuff. I will make sure to bookmark your website.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 

 

design 

* = verplicht veld

Your Daily Quote

All our dreams can come true, if we have the courage to pursue them. - Walt Disney
Tweet!