Ik ben Brigida. Een NLP master coach, Empowerment & Transformatie coach en therapeut gespecialiseerd in het coachen, en begeleiden van artiesten.

Hoe fijn is het als je niet alleen volledig en in volle glorie je potentie & passie benut en leeft en precies weet welke kant je op wilt in je carrière en persoonlijk leven?

Soms kunnen bepaalde gevoelens je weerhouden om tot je doel in het leven te komen. Trauma’s, angst, fobieën, onzekerheid, verdriet of negatieve gevoelens kunnen een aardige spelbreker zijn.

Om te komen waar je moet zijn, moet je soms bewust worden van de dingen (de positieve & negatieve dingen) in en om je heen die mee kunnen spelen in hoe je leven er nu uit ziet.

Er is niks beters dan dat je weet waar je moet zijn in het leven, hoe je in het leven wilt staan en wat je doel hier op deze wereld is. Zodat jij je met volle 100% vrijuit en zuiver de juiste stappen en beslissingen kan nemen zonder enige persoonlijke blokkades. Gewoon een helder beeld, van jou visie in het leven en het pad die je bewandelt of gaat bewandelen.

Wil je meer weten, hoe je dit kan bereiken?

Klik op deze link voor een vrijblijvende orientatiëgesprek

Als klein meisje ben ik op gegroeid tussen artiesten die bij mijn moeder langs kwamen om prachtige kunstwerken te laten maken van hun haar én voor raad en daad.

Door de jaren heen leerde ik veel artiesten kennen en zag en hoorde ik hoe het er aan toe kan gaan in de entertainmentwereld. Op zoek naar balans in het persoonlijk leven en carrière, kwamen er weleens pijnpunten naar voren. Punten zoals:

* onzekerheid
* geestelijk en lichamelijk blokkades
* je verleden die opspeeld
* Onzeker over de toekomst
* eenzaamheid
* geen begrip van de buitenwereld
* geleefd worden
* niet tot rust komen
* niet zichzelf kunnen zijn
* the highs & lows van een carrière

Allemaal punten die invloed hebben op hoe ze zich lichamelijk en innerlijk voelen en zich op basis hiervan bewegen in de entertainment wereld en privé leven.
Het is makkelijk om je als artiest daarin kwijtraken en soms gebeurt dat ook….

Het duurde niet lang of ik ging als jong meisje als zangeres ook de entertainment wereld in. Zingen is mijn passie naast vele andere passies. In die tijd ondervond ik in levende lijve wat het precies inhoud als je op het podium staat, rond reist, televisie opnames, studio opnames hebt enz.

De vragen wie ik was, wie ik wilde zijn, waar ik naar toe wilde, waar ik stond in mijn carrière en de onzekerheid, kwamen steeds vaker naar boven drijven. Ik werd steeds meer geleefd. Ik wenste dat ik toen wist wat ik nu weet!

Net als mijn moeder zit het in mij om mensen te helpen.
Ik leerde veel levenslessen, ging op latere leeftijd studeren, begon na velen jaren mijn passies/levensdoel te volgen en ging uiteindelijk mijn roeping achterna.

Als coach en therapeut ben ik volledig in mijn element en wat is nog mooier dan met mijn passie mensen helpen. Door mijn eigen ervaringen weet ik waar sommige artiesten doorheen gaan!

Er is niks beter dan dat je weet waar je moet zijn in het leven, hoe je in het leven wilt staan en wat je doel hier op deze wereld is. Zodat je vrijuit en zuiver de juiste stappen en beslissingen kan nemen zonder enige persoonlijke blokkades. Gewoon een helder beeld, van jou visie in het leven en het pad die je bewandelt of gaat bewandelen.

Rock Your Creation in Your Life!

Wil je een afspraak maken of vrijblijvend een orientatiegesprek klik dan op deze link.

 

Blessings,

Brigida

 U

7 commentaren

 1. 05/04/2014    

  That would be great Houston!

 2. 31/07/2012    

  Hoi Bryan, dank je wel voor je lieve woorden! Brasa xx

 3. Bryan Ligeon . Bryan Ligeon .
  31/07/2012    

  Hey Gida , wat mooi weer allemaal je bent een engel ik zal je zeker volgen sososo lobie xxx

 4. 27/07/2012    

  Dank je wel Stephi!

 5. Stephanie Fonseca Stephanie Fonseca
  26/07/2012    

  Hey Gidje wat goed van jou zeg, ik ben heel trots op je zusje. Love you Stephanie 🙂

 6. 26/07/2012    

  Dank je wel Jolanda voor je bemoedigende woorden!
  Veel liefs!!

 7. Jolanda Gemin Jolanda Gemin
  25/07/2012    

  Heel mooi Brigida, ik wil je via deze weg heel veel succes wensen….wat een prachtig initiatief.
  De wereld heeft meer mensen als jou nodig, your sister would be so proud of you!
  Ik wens jou, je gezin & je familie alle blessings toe X Jolanda