Soul2Words…..Daar gaan we dan!

Het heeft veel voeten in de aarde gehad. Het heeft tijd, inzicht en Zen momenten gekost. Beurse tenen door dezelfde steen, schade en schande…….tot dat het lampje ging branden!

Toegeven kan soms moeilijk zijn.
Jezelf en je hart de kans geven om te luisteren naar wat je diep van binnen eigenlijk al wist. Zelf heb ik dit jarenlang geprobeerd te boycotten. Jarenlang heb ik mijn (tamelijk) grote mond namelijk zoveel mogelijk dicht gehouden. Een veilige muur om me heen gebouwd en vooral niet te dichtbij komen, zodat ik niet onaangenaam verrast kon worden, door  “de mensheid en zijn grillen”………..De behoefte om naast mijn artistieke uitspattingen, mijn medemens te helpen en bemoedigen waar nodig, ten spijt. En dat gevoel is nooit weggegaan! Niet wetende dat ik hiermee mijn eigen blokkade in tact hield en niet verder kwam in de dingen die ik eigenlijk wilde doen. Ik zal maar zeggen waar ik voor in de wieg ben gelegd.

Is er meer in het leven?
Ik zocht meer in het leven. Ik wist 100% zeker dat er meer uit het leven te halen was, dan wat ik tot die periode ervaren had.En na veel ups and downs. Kwam er een punt in mijn leven waar ik gedwongen werd om stil te blijven staan. Ik wist dat ik tegen een paar blokkades aanliep. Maar ik kon er geen vinger opleggen.

Dit keer kon ik mezelf niet meer voor de gek houden. Ik stond stil en, in plaats van in paniek te raken en snel iets verzon om bezig te zijn, werd ik stil en luisterde naar mijn hart en eindelijk na zoveel jaar vroeg ik aan mezelf ‘wat is er nou eigenlijk aan de hand? Wat wil je me vertellen? Waarom bereik ik mijn doel niet? Waarom voel ik blokkades en waarom kan ik het niet oplossen? Ik ben nu bereid om stil te zijn en mijn waarheid te accepteren. En mijn antwoorden kwamen…..

Wat is mijn doel?
Iedereen heeft een doel in het leven. Ik ben er achtergekomen dat ik ervan hou om mensen te inspireren en te coachen zodat ze hetgeen kunnen bereiken wat ze nodig hebben in het leven. Hoe kan ik de mens dan verstoten? Dat was tegen mijn natuur in en tegen mijn geloofsovertuiging als christen! Terugkijkend naar mijn verleden, wijst alles vanaf mijn jeugd naar dit ene levensdoel, mijn geluk, vrijheid, heelheid en welzijn, de dingen die ik geleerd en ondervonden heb in het leven, de keuzes die ik gemaakt heb ( positief en negatief) en de studies die ik gevolgd heb.

Ik ben niet op de wereld geplaatst om stil te zijn.
En het eerste wat ik moest doen om mijn doel in het leven te bereiken en mezelf uit mijn eigen toren te verlossen is:

 • Praten en daar vooral vrij in zijn!
 • mensen positief inspireren, bemoedigen, advies geven en leren hoe ze hun eigen kracht en levenservaringen ten goede kunnen gebruiken om hun doel in het leven te bereiken
 • mijn ervaringen in het leven en het geen wat ik gestudeerd en bestudeerd heb gebruiken om andere verder te helpen.

Soul2Words Blog!
En dat is precies wat mijn doel is met mijn nieuwe Blog/Website Soul2Words. Soul2Words is een website om mensen op een positieve manier te inspireren, adviseren en een andere kijk op het leven te geven.

Hier deel ik mijn quotes, tips, polls, vragen en informatie. Maar zoals ik al zei, vind ik vooral leuk om mijn medemens te inpireren om positief in het leven te staan, en te helpen om balans en voldoening te vinden in het leven.

Wat inspireert je ? Wat houdt je bezig in het leven? Wat vind je belangrijk in het leven? Waar hou je van en/of geeft je een positieve vibe? Wat wil je bereiken in het leven? Heb je je doel bereikt?

Laat het me weten en deel het met mij op Soul2words
Heb je vragen? Wil je meer informatie over mij of wat Soul2Words voor je kan betekenen? Wil je op de hoogte gehouden worden of wekelijks mijn blog, quotes en tips ontvangen. Dat kan!

Website     : www.Soul2Words.com
Emailadres: info@soul2words.com
Facebook  : http://Facebook.com/soul2words
Twitter       : @Soul2Words

About The Author

Brigida – who has written posts on .


3 commentaren

 1. 22/07/2017    

  It’s actually a cool and useful piece of information. I’m happy that you simply shared this helpful information with us. Please stay us informed like this. Thank you for sharing.

 2. 31/07/2012    

  Dank je wel Ron voor je prachtige woorden en je inzicht! Brasa xx
  Ron & Bryan I love you Guys!!

 3. 31/07/2012    

  Het punt van inzicht en erkenning is voor veel mensen het moeilijkste wat er is, durven te veranderen en het ook anders durven aan te pakken. Vast geroest zitten in een bepaald patroon of handelswijze is voor velen herkenbaar. Ik support je omdat ik heel goed begrijp wat je doel is, ik kan niet anders zeggen dan… You go girl !! so so lobi xx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 

 

design 

* = verplicht veld

Your Daily Quote

All our dreams can come true, if we have the courage to pursue them. - Walt Disney
Tweet!